Bed & Breakfast - Hof van Wolder

Omgeving

Vanuit de hoeve heb je uitzicht op wijngaard de Apostelhoeve, waar Nederlands lekkerste wijn wordt gemaakt. Je waant je in het buitenland. Via holle wegen loop je het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap in. Chateau Neercanne met z’n prachtige terrastuinen ligt op een steenworp afstand. Ook zijn er eetcafeetjes, een jazzcafe en bruine kroegen op loopafstand te vinden. De binnenstad is met fiets, bus of auto binnen 10 minuten bereikt. Daar is een grote verscheidenheid aan kunst, cultuur, muziek en heerlijk eten en drinken aanwezig.

Maastricht is een prachtige stad om te wandelen. Deze vestingstad met omwalling, het fort, zijn oude straatjes en pleintjes, de vele gevelstenen, de prachtige kerken, kloosters en de parken met sporen van het verleden biedt alle mogelijkheden om een weekend of weken van te genieten. Onderweg stop je bij een van de heerlijke terrasjes, de prachtige musea en tentoonstellingen.

Activiteiten

Wandelen

Op loopafstand ligt het eindpunt van het Pieterpad (deel-1, deel-2), de Cannerberg en de Lauwberg met hun prachtige natuurschoon. Diverse wandelroutes (LAW9, LAW11) liggen binnen handbereik.

Fietsen, mountainbiken en wielrennen

Schitterende fietsroutes en mountainbike tochten zijn er te maken vanuit de hoeve.
Zie ook: LF 6 verbindingsroute, LF 3 Maasroute, LF 7 Overlandroute en mountainbikeroutes.

Golfen

Op 10 minuten lopen ligt Golf club Maastricht, een 120 hectare groot terrein gelegen aan de westzijde van Maastricht. het golfterrein ligt op loopafstand van Hof van Wolder.

Developed by JLGsoft